Trükkök az élethez

Ezen a blogon minden olvasómnak meg szeretném mutatni hogy az élet igenis lehet könnyebb speciel gondolok itt ingyen benzinre ingyen cuccokra és még sorolhatnám.

Friss topikok

Címkék

Archívum

Ingyen taxi

2012.03.26. 20:31 Cornexxi

 

Na ez egy olyan dolog, ami inkább megvéd téged és nem ügyeskedés hanem józan ész. Azt mondják hogy a Főtaxi meg a TAXI2000 tök korrekt és az ember csak azzal utazzon. Na hát apám velem mind a két taxitársaságnál ért kellemetlenség! Lényeg: lehettünk vagy félúton a cél felé és már nagyon gyanús volt mindkét esetben a taxiszámla, egyértelmű volt hogy a csákó le akar venni zsetonnal. Na a legtöbb ember ilyen helyzetben nem tud mit csinálni (bocs ha már ismered a témát). Megmondom én mit csináltam (egy taxis haver adta a tippet és kurvára bejött): kértem a tagot hogy álljunk meg, hívjuk ide az egyik kollégáját. Az egyik esetben (Taxi2000) a csákó szó nélkül elvitt a ingyen!!! a célállomásra. Persze hogy buherált volt az óra. A másik esetben (Főtaxi) a csákó még pofátlankodott amikor kértem hogy hívja ide egy kollégáját. Na nem kellett több, közöltem hogy ebben a pillanatban hívom az ETIKAI BIZOTTSÁGOT (taxisokat felügyelő szervezet, aminek minden társaságnál van rezidens képviselője) és panaszt teszek. Ezt amúgy megteheted úgy hogy felhívod az adott taxiszolgáltatót ugyanazon a számon amin a taxit rendelted. Hát ez a csákó is elvitt ingyen. A taxisok kurvára félnek az ETIKAI BIZOTTSÁGTÓL, ahogy a taxis haverom mondta, akár kamu vád felmerülése esetén is hajlamosak kiszabni eltiltást, birságot a taxisokra, éppen az utazóközönség védelmében. Na ez egy ilyen dolog. Amúgy a TAXI2000 “munkatársa” volt az aki kétszeres!!! díjat számolt fel, már félúton a végösszeg volt az órájában.
 
Hát ez egy ilyen dolog.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://trukkoselet.blog.hu/api/trackback/id/tr894342010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása