Trükkök az élethez

Ezen a blogon minden olvasómnak meg szeretném mutatni hogy az élet igenis lehet könnyebb speciel gondolok itt ingyen benzinre ingyen cuccokra és még sorolhatnám.

Friss topikok

Címkék

Archívum

Yamaha Yog Artistic Spec elkötése egy csavarhúzóval!

2012.03.25. 22:46 Cornexxi


Szal ahol beöntöd a kenőolajat, tudod mikor felülsz rá a két lábad között van az a kis ajtószerű bigyó! Na azt leveszed és szembe állsz a motorral, aztán egy csavart kiveszel a burkolatból jobb oldalról! Ott kicsit kihajlítod oldalra a burkolatot, és látsz kibaszott sok vezetéket! Itt egy olyat keresel, amelyik fekete és van benne egy fehér csík! Ha szerencséd van, szétcsúszik a csatlakozónál, ha nincs szakítsd szét! Vigyázz, mást ne húzz szét, mert baszhatod az egészet! Eztán csak be kell rúgni és megy, de ha le kellene állítani, vagy befogod a levegőszívókáját, ami ugyanitt van, vagy a kipufogót, vagy bánom is én csak leálljon! Ja a kormányzár! Egy határozott mozdulat, és szarrátörik! Csak finoman, mert az egész kormánymű széthullik, ha túl jó kondiban vagy!

Biztos hogy mükszik, mert haveromnak ilyen van.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://trukkoselet.blog.hu/api/trackback/id/tr34339343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása