Trükkök az élethez

Ezen a blogon minden olvasómnak meg szeretném mutatni hogy az élet igenis lehet könnyebb speciel gondolok itt ingyen benzinre ingyen cuccokra és még sorolhatnám.

Friss topikok

Címkék

Archívum

Hamis kártyás-diákigazolvány

2012.03.25. 21:31 Cornexxi

 

Bizonyára elgondolkodtál amikor elkaptak a buszon vagy vonaton,
(mivel nem volt jegyed)
hogy de jó lenne nem kifizetni a birságot.De az hogy hazudj valami kamu nevet, nem mindig jön be, mert igazolni is kéne magad.

Nos erre való a hamis diákigazolvány. Mert ugye ki kérdőjelezne meg egy hologrammos, vadonatúj diák kártyát? Amikor elsős vagy, szokás adni diákigazolványt. Ahhoz hogy megkapd, ki kell tölteni egy A/4-es lapot, NYOMTATOTT NAGY betűkkel, hogy jól olvasható legyen. De azt ki mondja meg, hogy mit irj rá? Nos akinek van esze, az teleirja marhaságokkal. Én pl. egy pesti diszkóban lakom (az E-play címét adtam meg), és a nevemből is csak a keresztnevem stimmel, hogy ha a haverokkal vagyok, el ne szólják magukat, hogy nem is ugy hivnak. A lényeg, hogy ezeket a lapokat SZÁMÍTÓGÉP olvassa el, és senki de senki nem néz utána a megadott adatok valódiságának. Gyakorlatilag csak egy csöpp bátorságág kell, és onnantól kezdve van egy uj személyazonosságod, és postázási címed, ahová mehetnek a bírságok stb. Egyébként meg ha már van de más adatokat szeretnél rá, akkor csak veszítsd el, és kb. 500 forintért kérhetsz egy újat a sulitól, ismét, neked kell kitölteni az adatokat.

Szólj hozzá!

Címkék: kedvezmény diákigazolvány hamis

A bejegyzés trackback címe:

https://trukkoselet.blog.hu/api/trackback/id/tr814339203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása